Hora bucuriei in jurul Craiului

de Iulian Coserea
luni, 4 noiembrie 2013Weekendul trecut a fost Maratonul Pietrei Craiului peste 600 de oameni au ales sa petreca o minunata zi de noiembrie la Zarnesti, o sa incep cu sfarstitul:)), cu felicitari pe care le merita Luci si echipa de organizatori si voluntari pentru organizarea  perfecta a editiei de anul acesta si numai a cursei de sambata si a intregi serii de concursuri din seria CarpathianMan felicitari deasemenea si celor 16 persoane care au reusit sa termine toate cele patru concursuri si care s-au dovedit a fi adevarati "oameni din carpati"
Despre cursa de sambata ce sa spun: a fost un bonus la un an greu  nu neaparat din cauza concursurilor cat a provocarilor carora le-am dat strigare:)), provocari nu neaparat de natura sportiva.
Dupa Azuga ma simt tot mai bine pe zi ce trece :)) simt ca traiesc lucru care e bun parca intrasem intr-o oarecare rutina. In mod normal probabil m-as fi odihnit in saptamana premergatoare concursului dar daca ma mananca talpile:) trebuie sa alerg neaparat asa ca am tot miscat putin in front:)) vineri nu mi-a ajuns fuga am mers si la bazin:)) si tot nu m-am saturat :)) am plecat la Zarnesti sa-mi iau kitul dupa care intr-un final dupa ce am terminat ce  aveam de pregatit m-am pus la somn, maine e ziua cea mare:)
Despre cursa in sine ce sa spun, m-am simtit minunat, in 4 ani de alergare nu cred ca m-am simtit mai bine la vreun concurs, am admirat privelistea, superb se vede de pe urcarea din Casa Folea, am vorbit cu arbitrii prin posturi, cu turisti, si cu ceilalti participanti doar ca nu erau la fel de vorbareti ca mine unii erau chiar incruntati as spune.
Am mers bine pe urcarea spre Funduri si foarte bine pe bucata care a urmat pana in Plai, pe urcarea spre Diana m-am simtit un pic obosit si m-am gandit chiar la perechea de bete care a ramas acasa in dulap! Ce bine ar fi prins, dar am spus ca anul asta merg fara bete la concursuri, asa ca fara sa fie.
Din Diana am prins iarasi viata si am mers bine pana in Zarnesti, am scos un rezultat la care nici nu ma gandeam, undeva in jur de 5:15  senzational as spune:))!!! cred ca undeva in primi 300 ca spartani!!!
Dupa premiere  am plecat spre casa impreuna cu Gabi facand planuri mari pentru anul ce va veni, dar sa ne vedem sanatosi si alergaciosi la anul.
Duminica pe la pranz  am mers cu George pana in Piatra Mare sa vedem minunea de la 7 scari: s-a redeschis canionului:), aglomeratie mare, ca in autobuz..
dupa care daca tot am mers pana acolo am urcat pana pe varf  bucurand-ne de vremea frumoasa de afara. Numai bine!!.
Multumiri Sponser, Livezile Dobrinoiu, BUFF si celor care au mai crezut in mine, nu prea multi la  numar:).
http://lulianintaraminunilor.blogspot.ro/2013/11/hora-bucuriei-in-jurul-craiului.html

No comments: